Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Påvägen hem från modeveckan

Då glittret från modeveckan slutat falla och glamouren slutat glimma slår mig en tanke.

Modeveckan är allt det härliga jag gillar. Det är mode, kreativitet, människor, nya möten och utmanande tankar. Det är färg, form, struktur, konst och så mycket mer. En utspänd kreativ bubbla som jag alltid försöker att befinna mig i oavsett dag, månad eller vecka. Samtidigt som denna lycka fyller min kropp och knopp finns det så mycket jag vill ifråga sätta. Först på tur är tanken; Oavsett hur många gånger jag påpekar det och oavsett hur många som har gjort det innan mig kvartstår frågan, vart f*n är mångfalden?Klart att vi varje år går ett steg framåt men inte finns det mycket till mångfald bland modellerna. Varken i hudfärg, kroppsform eller uttryck. Skavankerna är få och en utopi av människan vinner igen. Lika trött kan jag bli på att se att det är så få nya ansikten som dyker upp på visningarna. Jag älskar många av dessa så mista mig inte men jag fastnar fortfarande vid tanken då jag sitter på bussen hem att nog tusan är modebranchen mer exkluderande än inkluderande. Denna värld som jag älskar, varför finner vi inte ett sätt att låta alla ta del av den? Hjälp mig att hitta en lösning på just denna fråga snälla!

Jag ska självklart göra annat än dela med mig av busstankarna i kontexten av modeveckan men var bara tvungen att börja någonstans.

xx

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Emma Fridsells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!